Зірки говорять: Названо головного щасливчика жовтня

Представників цього знаку Зодіаку протягом місяця порадує все, що стосується грошей, партнерських взаємин, кохання та здоров'я.

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2020 року для всіх знаків Зодіаку і зазначив, що головним щасливчиком місяця стане Діва, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

Співрозмовник додав, що у жовтні Діви можуть зустріти свою другу половинку, встановити вигідні зв'язки, отримати нову роботу та великі грошові винагороди.

"...у жовтні Діва зможе укласти вигідні ділові угоди, особливо в першій декаді місяця. Також вона може повернутися на стару роботу з істотним підвищенням окладу, особливо у другій половині місяця...", – сказав Росс.

Астролог додав, що представники цього Знака у жовтні можуть сміливо зважитися на косметичні маніпуляції, які стосуються удосконалення обличчя, зміни об'єму сідниць та грудей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...