Зірки говорять: Названо найвірніші знаки Зодіаку

Три з чотирьох знаків — земні.

Астрологи вважають, що багато в чому наш характер визначає знак зодіаку, під яким ми народжені. А тому зовсім не складно визначити, які знаки більш стабільні і вірні в стосунках, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Хоча більшість людей вибирають собі партнера за критеріями розуму, краси та почуття гумору, після цукерково-букетного періоду часто на перший план виходить саме вірність і готовність до стабільних відносин.

Астрологи розповіли, яким знакам у цьому плані довіряти легше, ніж іншим.

Телець

Цей приземлений знак зодіаку любить стабільність, а тому зради й мінливість їм зовсім не властиві. Вступаючи в стосунки, Тельці підходять до всього з граничною серйозністю, вкладають свої матеріальні й емоційні ресурси та зовсім не сприймають невірність. Тому поряд з Тельцем, ви можете розслабитися та відпустити свої ревнощі, адже партнер вас дійсно цінує.

Лев

Хоча від «короля звірів» можна очікувати поведінки альфа-самця, насправді свою «королеву» Леви поважають і цінують. Розпорошувати свою царську особу на інших представники цього знака не бачать сенсу, а тому є дуже вірними партнерами для своїх обранців. А якщо партнер буде виконувати для Лева функцію захопленої публіки та проявляти підтримку, цей знак стане вірнішим за Хатіко.

Козеріг

Якщо ви хочете бути впевненими у вірності партнера на 110%, сміливо вступайте в відносини з Козерогом. Цей відповідальний і педантичний знак настільки серйозно ставиться до більшості аспектів у житті й так відчайдушно дотримується правил, що навіть найбільші спокуси не зможуть підштовхнути Козерога до зради. Представники цього знака можуть піти на зраду тільки в тому випадку, якщо ви до цього так вчинили з ними.

Діва

Хоча у Дів добре розвинена інтуїція, вони діють дуже обдумано та зважено. Саме тому, вступаючи в стосунки, представники цього знака чітко усвідомлюють, що пов'язують себе з одним партнером і будуть йому вірні. Тим більше Діви зазвичай зайняті куди більш важливими питаннями і міркуваннями, ніж спроби знайти нові пригоди на стороні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...