Зірки говорять: П'ять знаків Зодіаку знайдуть щастя й кохання до кінця 2020 року

На деяких представників зодіакального сузір'я чекають любовні пригоди.

До кінця непростого 2020 року кохання принесе щастя в життя представників 5 знаків Зодіаку. Астрологи розповіли, на кого ж чекають круті зміни в особистому житті до кінця 2020-го, передають Патріоти України.
  • Тілець

Тільцям для того, щоб зустріти кохання, варто відпустити старі образи й ситуації. Не бійтеся розповісти про свої почуття людині, яка вам не байдужа.

  • Близнюки

До кінця року у Близнюків буде багато нових знайомств, частина з них можуть бути доленосними. Ви обов'язково відчуєте споріднену душу і знайдете щастя.

  • Рак

Раки обов'язково зустрінуть людину, яка стане для вас опорою. Це буде красива історія кохання.

  • Діва

Астрологи радять Дівам не порівнювати себе з оточуючими й позбутися критичного ставлення до себе. Розкрийте свій творчий потенціал - і кохання прийде до кінця року.

  • Терези

Терези, озирніться і проаналізуйте, хто був поруч у важкі хвилини, хто підтримував. Так ви неодмінно знайдете свою людину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...