Зірки про коронавірус: Астролог назвав 4 дати завершення пандемії (відео)

Астрологи в своїх оглядах говорили, що перша світова і друга світова війни були на аспектах Сатурн-Плутон. І зараз, коли люди, наприклад, у благополучній Швейцарії приходять в магазини і бачать порожні полиці, вони кажуть: "Це просто війна".

Відомий авторитетний астролог Євген Волоконцев на своєму YouTube каналі зробив астрологічний аналіз того, що відбувається в світі процесу і припустив чотири варіанти розвитку подій, передають Патріоти України.

"Як виглядає ситуація на небі зараз? Це велике скупчення планет в знаку Козерога. Ми знаємо, що Козерог – це знак заборони, заморозки, закритих територій. Це саме те, що зараз відбувається в світі. У Козерозі з 2008 року розташовується Плутон, вже третій рік розташовується Сатурн. Це жорсткі планети. Дві найважчі планети в одному з найважчих знаків Зодіаку.

Те, що зараз відбувається в світі, вочевидь, пов'язано саме з цим з'єднанням, яке здатне викликати важкі катаклізми – аж до війн. Астрологи в своїх оглядах говорили, що перша світова і друга світова війни були на аспектах Сатурн-Плутон. І зараз, коли люди, наприклад, у благополучній Швейцарії приходять в магазини і бачать порожні полиці, вони кажуть: "Це просто війна".

Так, це війна без війни. Ми воюємо з вірусом. Це щось незвичайне? Так, потрійного з'єднання в Козерозі не було більше тисячі років, а з'єднання Плутона і Сатурна в Козерозі не було більше 500 років. Дійсно, зараз світ проживає щось екстраординарне, щось дуже жорстке, по ефектах – це військова обстановка. І ми бачимо, що відбувається з бізнесом людей: багато на межі розорення.

Сьогодні у мене немає готового розуміння, який характер цього процесу – легкий, важкий або дуже важкий. Я можу сказати, що у мене є 4 ступені оцінки того, наскільки швидко це може закінчитися.

Сама оптимістична оцінка – до 11 квітня. Тому що до 11 квітня Меркурій перестане йти по знаку хвороб Рибам. Саме з 11 квітня Меркурій починає йти по знаку весни – Овна. Тобто, починається весна – ділова, інтелектуальна весна. Ця оцінка виглядає чудовою.

Оцінка середня: у нас буде досить важке затемнення в знаках Близнюки-Стрілець 5 червня. Один з піків вірусу хвороби може дотягнутися до цього літнього затемнення.

Третя сходинка – важка ситуація триватиме до кінця року, поки Юпітер не вийде з Козерога. Юпітер – планета багатства – в Козерозі знаходиться в знаку свого падіння. Падіння – це він падає в прямому сенсі слова. Ми бачимо, що багаті люди втрачають мільярди, а забезпечені люди стають на край прірви. До кінця року буде вкрай жорстка ситуація.

Найгірший сценарій – це три роки, поки Юпітер буде в кінці Зодіаку. Тобто, по 2022 рік включно.

Але ми з вами оптимісти. Тому будемо вважати, що найважча фаза – це ще 2 тижні, поки Марс не вийде з Козерога. Можливо, буде ще сплеск на затемненні на початку червня".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...