Зірки шепочуть: Астролог розповів, чого чекати від перших вихідних літа

Уникайте фінансових авантюр. Вашими грошима можуть скористатися інші.

Ці вихідні вимагатимуть максимум уваги й зосередженості. Не допускайте недбалого ставлення до справ. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Під час відпочинку на природі не залишайте недогорілого вогнища, - каже астролог. - Попереджуйте нещасні випадки й удома. Вчасно здавайте в ремонт пошкоджену побутову техніку".

Частіше чергуйте розумову працю з фізичною.

"Уникайте фінансових авантюр. Вашими грошима можуть скористатися інші. Не варто купувати лотерейні квитки, - радить Олена Максимова. - Відкладіть деяку суму на ремонт авто. Приділіть більше часу процедурам, що сприяють укріпленню організму. Добрий час для загартування".

Астролог робить прогноз для кожного знаку на вихідні.

Овен

Шукайте економні форми відпочинку. Не беріть на себе додаткових витрат. Поважайте право своїх партнерів на самотність. Вони захочуть побути наодинці. Не докучайте їм своєю увагою.

Тілець

Виявіть рішучість у подоланні давніх непорозумінь. Не чекайте першого кроку з боку партнера. Вашу ініціативу вони залюбки підтримають. Знижується рівень гемоглобіну в крові. Їжте продукти, багаті на вміст заліза. Хворим на анемію бажано розпочати новий курс лікування.

Близнюки

Обмежень у грошах не буде. Вільно плануйте свій відпочинок. Разом з коханими візьміться за розв'язання складної проблеми. Ви вирішите одразу два завдання. Стосунки між вами також зміняться на краще.

Рак

Не скупіться. Відгукніться на прохання людей про фінансову допомогу. Інакше не уникнути матеріальних втрат. Не відкладайте романтичне побачення на неділю. Поспішайте до своїх милих просто зранку у суботу. Пізніше може не скластися доброї нагоди.

Лев

У суботу намагайтеся не витрачати грошей. Пощастить з покупками в неділю. Не шукайте милих за морями. Придивіться уважніше до свого оточення. Ваше щастя буде поруч

Діва

У вашому розпорядженні буде обмежена сума. Прораховуйте свої фінансові кроки. Не користуйтеся кредитними картками. Протезування зубів пройде невдало. Не варто ризикувати здоров'ям та грошима. Зайдіть до стоматолога наступного тижня.

Терези

Виникатимуть проблеми з розподілом існуючих коштів. Попередні розрахунки не виправдають сподівань. Життя вноситиме свої корективи. Врахуйте це. Ідеальних умов для відпочинку не буде. Партнери запропонують розумний компроміс. Не поспішайте відхиляти його.

Скорпіон

Подолати фінансову скруту поки що не вдасться. Не шукайте заробітку на вихідні. Просто відпочиньте. Відчуття внутрішнього занепокоєння завадить добре розслабитися. Попийте заспокійливі. Відвідайте басейн чи сауну.

Стрілець

Бережіть свої речі від пошкодження. На придбання нових коштів не буде. Збільшаться витрати на потреби сім'ї. Кохані із задоволенням проведуть з вами вихідні. Потурбуйтеся про культурну програму на двох.

Козеріг

Ваш гаманець напівпорожній. Доведеться обирати між необхідним і бажаним. Елітний відпочинок можна буде дозволити собі трохи згодом. Не будьте надто сентиментальними. Надмірна чутливість не сподобається партнерам.

Водолій

Вкладайте гроші в облаштування дачі. Але не виставляйте на продаж своєї нерухомості. Дні пройдуть напружено. Причин для роздратування буде вдосталь. Слідкуйте, аби не наговоріть зайвого милим під гарячу руку.

Риби

Дефіциту коштів не відчуватиметься. У неділю можна розраховувати на заробіток. Куплені у цей день товари будуть служити довго. Подаруйте суботнім ранком коханим усю свою ніжність. Ці вихідні принесуть обом багато приємних вражень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...