"Зізнання "вибивали" тортурами": Підозрюваний у вбивстві Даші Лук'яненко зробив скандальну заяву (відео)

​22-річного Миколу Тарасова підозрюють у жорстокому згвалтуванні та вбивстві 11-річної школярки Дарини Лук'яненко.

У залі суду Тарасов заявив, що покази у нього "вибивали" тортурами місцеві поліцейські, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Те що поліція говорила мені, то я і сказав. Я визнавав, бо мені сказали, що якщо я не буду визнавати, коли мене били у відділку, сказали, щоб я визнавав", - заявив Микола Тарасов.

Сказав це на першому судовому засіданні у справі про вбивство дівчинки 10 грудня. Засідання відкрили, але одразу перенесли, адже до суду не з'явився адвокат обвинувачуваного. Слухання судді хочуть розпочати 11 грудня.

13 червня в Іванівці Одеської області зникла 11-річна школярка Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому не повернулися. Її батьки звернулися в поліцію, почалася спецоперація з пошуку школярки.

19 червня тіло дівчинки виявили у вигрібній ямі в одному з домоволодінь Іванівки. Невдовзі за підозрою у вбивстві та згвалтуванні Даші Лук'яненко затримали місцевого жителя, 22-річного Миколу Тарасова. Чоловік зізнався у злочині. За словами підозрюваного, він затягнув дівчинку в будинок, задушив її, після чого роздягнув і кинув тіло у вигрібну яму.

21 червня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід Миколі Тарасову - підозрюваний був узятий під варту без права на заставу. Його підозрюють за чотирма статтями Кримінального кодексу України - "викрадення", "замах на згвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітньої, поєднане із згвалтуванням" і "наруга над тілом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...