"Зла наука", або Як відданий в аренду чемпіон світу знищує "Динамо" в матчі УПЛ (відео)

У 20-му турі чемпіонату України київське "Динамо" на "Дніпро-Арені" протистояло місцевому СК "Дніпро-1".

У порівнянні з останнім матчем проти "Ворскли" в стартовому складі "Динамо" відбулася лише одна зміна. У ньому не виявилося залишився в запасі Дуелунна. З перших хвилин на поле вийшов Караваєв, який посів позицію правого півзахисника, передають Патріоти України з посиланням на Динамоманію.
Вже на 20-й секунді зустрічі перехоплення м'яча дніпрянами привів до небезпечного моменту біля воріт Бущана. Бив Хобленко, і круглий після рикошету від Шабанова вийшов за лицьову лінію, ледь не влетів в сітку повз дезорієнтованого кіпера киян.
Не забарився кутовий у виконанні господарів і знижка на Чичикова, якому дозволили пробити по воротах з близької дистанції. Але удар у півзахисника не вийшов, і м'яч пройшов повз ближнього кута.
На 5-й хвилині Буяльський жорстко зіграв ногою проти Вакулко, чим дав привід головному арбітру поєдинку Катерині Монзуль скористатися допомогою VAR.
На жаль, після перегляду відеоповтору епізоду, фол динамівця був оцінений прямий червоною карткою. Віталій вирок арбітра не заперечував і з опущеною головою відправився в підтрибунне приміщення.
Незважаючи на те, що "Динамо" залишилося удесятьох, "біло-сині" спробували взяти гру під свій контроль і навіть могли забити. Русин після передачі Миколенко з меж штрафного пробивав під поперечину, але Юрчук свою команду не підвів.
Дніпряни відповіли дальнім ударом Ді Франко, який не без зусиль відбив в сторону Бущан. Першим на добивання кинувся Хобленко, однак виявився в офсайді.
Далі пішла рівна гра без явної переваги ні в однієї з команд. Свої напівмоменти були і "Динамо", і СК "Дніпро-1" - двічі у Вербича та по одному у Кравченка і Назаренко, але до гольових вони не дотягували.
Кращу можливість забити в першому таймі мав Караваєв. Сидорчук перехопив м'яч в центрі поля, пішов вперед і виклав м'яч під удар Олександру, який розстріляв поперечину.
Незадовго до свистка на перерву стався ще один епізод, який зажадав втручання VAR. Русин після зіткнення з Кравченком в штрафний спочатку отримав від Монзуль жовту картку, але після ретельного перегляду відеоповтору з усіх можливих ракурсів арбітр змінив своє рішення.
Жовта картка динамівцю була скасована, а в ворота господарів призначений пенальті, який упевнено реалізував Вербич і вивів свою команду, що грає в меншості, вперед.
На початку другого тайму СК "Дніпро-1" помітно активізувався. Попову довелося постаратися, щоб в підкаті вибити м'яч за пару секунд до того, як круглого був готовий відправити у ворота Хобленко. Потім кутовий у виконанні господарів завершився ударом Ді Франко з льоту над поперечиною.
На 63-й хвилині на полі з'явився Супряга. Орендований дніпрянами динамівець замінив Чичикова і через 8 хвилин зрівняв рахунок. Владислав скористався передачею Вакулко у воротарський і без проблем переправив круглого у сітку воріт Бущана.
А вже через кілька хвилин склади команд зрівнялися. Караваєву на правому фланзі дісталося по ногах від Польового, який отримав жовту картку, але після чергового використання VAR вона перетворилася в червону.
Виводити "Динамо" вперед могли Вербич і вийшов на заміну Циганков. Обидва пробивали головою, але удар словенця під поперечину витягнув Юрчук, а українець із забійної позиції не влучив у ворота.
СК "Дніпро-1" ж свій шанс використав. На 82-й хвилині Миколенко і Шабанов не втримали Супрягу при подачі з кутового, і Владислав з лінії воротарського головою підрізав м'яч точно в дальній кут.
На цьому динамівець не зупинився і на останній хвилині оформив у ворота своєї команди хет-трик. Супряга в центрі поля проскочив між Сидорчук та Дуелунном, вибіг на побачення з Бущаном і спокійно переграв голкіпера "біло-синіх", встановивши підсумковий рахунок - 3:1 на користь СК "Дніпро-1".

Владислав Супряга - чемпіон світу 2019 року серед 20-річних у складі юніорської збірної команди України...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...