"Зла не вистачає від підлості": Кремлівський пропаганд*н накинувся на прем'єра Вірменії через втрату Шуші

Соловйов вважає, що недалекоглядність вірменської сторони, а також слабкість військових Вірменії привели в кінцевому підсумку до втрати стратегічного карабахського міста.

Російські пропагандисти, телеведучий Володимир Соловйов і військовий кореспондент Олександр Харченко, були шоковані неорганізованістю і безсистемністю з боку Вірменії, які супроводжували перехід під контроль Азербайджану стратегічно важливого міста Шуші в Нагірному Карабасі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Виявилося, що місто, якому створювалася репутація неприступної фортеці, перейшло під контроль армії Азербайджану всього лише протягом доби. "Він (Харченко - ред.) знімав фільм про людей, які в Шуші дізналися про те, що, виявляється, їх там немає. Тобто вони стояли і воювали, вони стояли і билися в той час, коли верховний головнокомандувач, прем'єр-міністр Вірменії і президент Арцаха оголосили їх неіснуючими. А Шушу зданим. Неприступну фортецю. Вибачте, Олександр, просто зла не вистачає від підлості політиків", - заявив Володимир Соловйов під час свого ефіру.

Причому Соловйов за своїм звичаєм "коливався відповідно до генеральної лінії". Раніше пропагандист був послідовним прихильником Вірменії і відрізнявся граничною лояльністю до Пашиняна. Але як тільки в повітрі повіяло можливим усуненням вірменського прем'єра з подачі Кремля, Пашинян різко і раптово перестав подобатися Соловйову. І тепер Соловйов не упускає випадку "потопити" вірменського прем'єра, звинувачуючи його в програші в Карабасі.

Пропагандист також зазначив, що місто Шуша ВС Вірменії обороняли настільки погано, що армії Азербайджану знадобилися тільки доба, щоб взяти місто. А плутанина була такою, що коли Пашинян захотів поспілкуватися з військовими, які нібито утримують єдину незайняту позицію в Шуші, то з'ясувалося, що ці військові знаходяться в адміністративному центрі Нагірного Карабаху, місті Степанакерті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...