"Зламав ніс і намагався задушити": Польський роботодавець побив українського актора

Чоловік зазначає, що не розуміє, як подібне могло статися "в європейській Польщі".

Юрій Марк

Українського актора Юрія Марка, який проживає і працює в Польщі останні кілька років, жорстоко побив і намагався задушити роботодавець, який не хотів розраховуватися з українцем за виконану роботу. Про це повідомив сам потерпілий на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 10 жовтня, передають Патріоти України.

"Керівник локації в день звільнення за угодою сторін ще три тижні тому, не виплатив розрахунок і сказав прийти 10 жовтня о 22.00 за грошима. З огляду на, що я іноземець намагався мене обдурити на гроші, а коли зрозумів, що не вдається, почав погрожувати і душити. Це змусило мене викликати поліцію. До приїзду поліції керівник піцерії усіма способами провокував мене, і не стримавшись завдав удар в обличчя", - пише Марк.
За його словами, прибула на виклик поліція поводилася дивно і не хотіла помічати нанесені українцеві побої, а також дивитися записи відеокамер. "Дивною була і поведінка поліцейських, вони зовсім не хотіли бачити, що все моє обличчя в крові, не переглянули записи відеокамер, єдине, що викликали швидку. (спасибі і на тому). Переконаний, що якби я себе захищав і був хоч один синяк на керівнику піцерії, я б уже сьогодні був депортований", - зазначає актор.
Чоловік зазначає, що не розуміє, як подібне могло статися "в європейській Польщі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...