Злякалася покарання: Горе-матір пояснила, чому викинула тіло власного сина у валізі (відео)

22-річна Ганна Пілявська викинула валізу з тілом 2-річного сина на околиці Чернівців.

Ганна Пілявська

Жінка пояснила, що син помер під час нападу астми, а вона злякалася покарання, розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем'ян Голянський, передають Патріоти України.

"З приводу обставин події вона пояснила, що увечері 25 червня її синові раптово стало зле і підвищилась температура. Вона на свій розсуд дала необхідні ліки для зниження температури та лягла з дитиною спати. А коли після опівночі прокинулась, то дитина уже була в судомах. Коли вона почала шукати необхідні ліки і знову повернулась до дитини, то хлопчик уже був мертвий", - говорить поліцейський.

Жінка поклала у валізу труп дитини та вивезла подалі від свого місця проживання. А сама переховувалась більше місяця.

22-річна Ганна Пілявська ввечері 26 червня викинула біля недобудованого гіпермаркету на околиці Чернівців валізу. Це зафіксували камери спостереження. Наступного дня її знайшли перехожі. Всередині було тіло дитини. З'ясували, це син Ганни — 2-річний Олександр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...