Злочин і кара: Маршрутника змусили вибачитись перед ветераном АТО

У Миколаєві активісти затримали і змусили вибачитися водія, який образив і відмовився провезти безкоштовно ветерана АТО з 79-ї мотострілецької бригади ЗСУ.

Відеозапис з вибаченнями і поясненнями водія опублікував у себе в Twitter військовослужбовець з позивним "Колима", передають Патріоти України.

Він запевнив, що після бесіди з активістами водій маршрутки відразу ж змінив свою позицію щодо війни на Донбасі і ветеранів. Військовослужбовець підкреслив, що ніякого фізичного впливу на нього не чинили.

"Герой відео Микола водій маршрутного автобуса !!! Місто Миколаїв! Після профілактичної бесіди, відразу змінив ставлення до учасників російсько-української війни! Змінив тональність! До речі його хто не чіпав навіть пальцем!", - заявив він.

Читачі сторінки військовослужбовця відзначили, що вибачення водія звучать непереконливо і закликали в наступний раз застосувати більш радикальні заходи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...