Злочинець-невдаха: Словак вкрав 14 телефонів, не знаючи, що це макети

Чоловіку загрожує мінімум 2 роки ув'язнення.

У словацькому місті Медзілаборце стався курйозний злочин. Близько опівночі місцевий чоловік вирішив пограбувати магазин одного з мобільних операторів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Він просто жбурнув каменюку у вітрину, зламав двері, увійшов до магазину та забрав 14 мобільних телефонів і один планшет. Однак він і не здогадувався, що мова йшла про несправжні телефони, а лише їхні макети.

Далі чоловік не зупинився. Таким самим чином він потрапив до квіткової крамниці, де мав намір поцупити подарунковий кошик. Мабуть для коханої. Коли виходив на вулицю злодія-невдаху вже чекав поліцейський патруль.

Чоловіку загрожує мінімум 2 роки ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...