Злочинця, який грабував кредит-кафе і аптеки по всьому місту, затримали у Харкові (фото)

Скоївши серію нападів, зловмисник намагався виїхати в Полтаву.

Правоохоронці затримали підозрюваного в серії пограбувань, що сталися в різних районах Харкова. Про це повідомляє Нацполіція Харківської області, передають Патріоти України.

У неділю, 25 жовтня, у відділенні кредитної установи Московського району чоловік, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів готівкою в сумі 4 800 гривень і зник. Подібні інциденти раніше відбулися в різних районах міста. Так, 22 жовтня кредит-кафе в Індустріальному районі було пограбовано на 5 700 грн, а через дві години схожий за прикметами чоловік пограбував на 6 000 грн аптеку в Немишлянському районі. Потім 24 жовтня в Шевченківському районі зловмисник, погрожуючи пістолетом провізору, забрав з каси 2 800.

Проаналізувавши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили, що ці злочини скоїла одна людина.Зловмисник намагався виїхати в Полтаву, але був затриманий поліцією - у нього виявили пневматичний пістолет, гроші та одяг, який був зафіксований на камерах спостереження.34-річний громадянин тільки місяць тому звільнився з місць позбавлення волі. Він був засуджений за аналогічні розбої в Києві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...