Зливають лайно у море: Популярний український курорт втрапив у гучний скандал (фото, відео)

У популярному курортному селищі Кирилівка Запорізької області кілька баз відпочинку зливають нечистоти в пісок і море.

Про проблему розповіла в Facebook місцева мешканка Ганна Ілляшенко, показавши підтверджуючі фото і відео з рейду, передають Патріоти України.

"На популярних курортах у Запорізькій області активісти Азовської Громадської варти, Кирилівської муніципальної варти, Приазовського національного природного парку, державної Азовської морської екологічної інспекції та поліції провели рейд і виявили чергові порушення з боку баз відпочинку "Троянда вітрів" (Федотова Коса) і "Соляріс" (Коса Пересип). Так, "Соляріс" зливає нечистоти в лиман, а "Троянда вітрів" – у пісок і море. Після відпрацювання території інспекторами була знищена саморобна каналізація на б/о "Соляріс". Рейди тривають", – написала вона.Так, на кадрах видно, що стічні труби закопані в пісок або виходять у відкрите море.





Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...