ЗМІ повідомляють про затримання у справі "ПВК Семенченка" екскомбата "Донбасу"

Виногродському інкримінують організацію тренувань для учасників незаконної ПВК.

Анатолій Виногродський

У справі про приватну військову компанії екснардепа Семена Семенченка проходить соратник колишнього депутата і екскомандир батальйону «Донбас» Анатолій Виногродський (позивний Гал), передають Патріоти України з посианням на РБК-Україна.
Соратники Семенченка і Виногродського збираються під Печерським судом Києва, де ввечері 29 березня мають вибрати запобіжний захід для Гала. Виногродському інкримінують організацію тренувань для учасників незаконної ПВК.
Нагадаємо, 26 березня Семенченко був заарештований на два місяці без права застави. Екскомбат і колишній народний депутат поскаржився на стан здоров'я і відправлений не в СІЗО, а в лікарню.
В СБУ заявили, що незаконна ПВК об'єднувала більше 150 чоловік, а організаторами були Семен Семенченко та позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко. До складу ПВК вербувалися колишні військові і правоохоронці з досвідом участі в бойових діях.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...