Змінити карму..: Будинок, у якому народився Гітлер, перетворять на поліцейську дільницю

Мова йде про будинок у місті Браунау-ам-Інн у федеральній землі Верхня Австрія.

В Австрії будинок, в якому народився Адольф Гітлер, перебудують у поліцейську дільницю. Чиновники сподіваються, що це зменшить наплив шанувальників диктатора до місця його народження, передають Патріоти України з посиланням на АР.

Програма реконструкції випередила 11 конкурентів та перемогла у тендері, організованому МВС Австрії. Будівлю планують переобладнати до кінця 2022 року. Витратять на це приблизно 5 мільйонів євро.

Мова йде про будинок у місті Браунау-ам-Інн у федеральній землі Верхня Австрія. Саме там Гітлер провів перші три роки свого життя.

Місцева влада сподівається, що перебудова дозволить знизити привабливість будинку для прихильників диктатора.

Власниця будинку не хотіла продавати його державі

Протягом довгого часу йшла юридична боротьба з власницею будинку. Жінка неодноразово відмовлялася продавати споруду державі.

У 2017 році конституційний суд Австрії постановив, що уряд має право конфіскувати будівлю після того, як власниця відмовилася її продавати.

До слова, починаючи з 1972 року, МВС Австрії платило за оренду будівлі 5 тисяч євро кожного місяця у міську раду Браунау-ам-Інн.

У різні роки у будинку були бібліотека, центр для людей з обмеженими можливостями. А з 2011 року будівля не використовується. Однак влада Австрії всі ці роки продовжувала оплачувати щомісячну оренду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...