Змушували жувати використаний презерватив і били шокером: Колишня поліцейська розповіла про жахливі знущання над дітьми в одеському притулку

Вихованці через те, що відбувається, нібито не раз намагалися покінчити життя самогубством.

Колишня поліцейська, яка зі скандалом пішла з патрульної поліції, Зоя Мельник розповіла в мережі про страшні знущання над вихованцями одеського притулку "Світанок". Хронологію подій описала вона на своїй сторінці в Facebook, передавши несамовиті розповіді дітей і волонтерів, передають Патріоти України.

Так, історію вона почала з серпня 2019 року, коли дізналася про те, що відбувається в притулку від волонтера Лучезара Панфілова. За його словами, за викликом вихователів до установи регулярно приїжджали співробітники приватної охорони, які жорстоко карали дітей.

Зокрема, Мельник розповіла про 13-річну дівчинку з покаліченою долею, яка нібито вступала в статеві стосунки з іншими вихованцями, щоб її не кривдили. Вихователі знущалися над нею і одного разу вирішили зганьбити перед усіма. За даними Мельник, у притулок приїхали згадані охоронці, вишикували всіх дітей і почали ображати дівчинку і хлопця, якого застали за статевим актом з нею. "Їх матюкали найпринизливішими словами, змушуючи описувати процес статевих відносин. Під погрозами змусили дітей дістати з відра для сміття презерватив, який розрізали на дві частини. Змусили Д. і хлопчика жувати цей презерватив. Нижню частину, "з цією жижею" (цитую слова дівчинки-свідка того, що відбувалося) змусили жувати дівчинку. Відбувалося це все на очах у інших дітей і трьох вихователів, які стояли реготали і сприяли знущанням", – пише Мельник.

Потім їх нібито почали бити, обливати холодною водою, бити електрошокерами і ременем.

Незабаром до Мельник звернулися ще дві дівчинки, одна з яких після знущань ледь не померла в лікарні. Діти поскаржилися, що з метою приховати побої їх насильно закривають в психіатричній лікарні. Вихованці через те, що відбувається, нібито не раз намагалися покінчити життя самогубством.

"У спробах приховати злочин, керівництво "Світанку", вступивши в злочинну змову з обласною службою у справах дітей та співробітниками Хмельницького відділення поліції, озброївшись самими дітьми, вчиняє все більше і більше злочинів і думає що все це зійде з рук, як зазвичай. Зараз важливо привернути максимальну увагу. Надія на резонанс і розголос. Громадськість і центральна влада повинні вникнути в ситуацію. Всі події будуть перекладені і відправлені міжнародним правозахисним організаціям і в міждержавні інстанції", – резюмувала Мельник із закликом допомогти дітям, опублікувавши їх фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...