Знадобилась екстрена посадка: У Колумбії літак зіткнувся з піротехнічною кулею (відео)

Прикраси зачепились за крила та двигуни.

У колумбійському аеропорту Ель-Дорадо у новорічну ніч здійснив екстрену посадку літак. Повітряне судно зіткнулось з кулею, наповненою святковими прикрасами. Літак авіакомпанії Avianca прямував з американського міста Орландо до столиці Колумбії – Боготи. Про це інформує The Aviation Herald, передають Патріоти України.

Проте до місця призначення літак не долетів – через новорічні прикраси. Повітряне судно зіткнулось з великою кулею, наповненою мішурою. Гірлянди та дощики зачепились за двигуни та крила.

Отож літаку довелось екстрено сідати в Ель-Дорадо. На щастя, екіпажу вдалось здійснити посадку без пошкоджень. Пасажири та сам літак – у відмінному стані. Людей пересадили на інші рейси.

У компанії Avianca закликали населення не запускати такі піротехнічні кулі. Адже це заборонено законом і може завдати великої шкоди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...