Знай наших: Світові селебрітіз віддають перевагу українським дизайнерам

Серед шанувальників бренду Bevza — Селена Гомес, Софі Тернер та Емілі Ратаковскі. А капелюхи від Руслана Багінського носять Кайа Гербер, Ірина Шейк, Белла Хадід та багато інших.

Мей Маск у костюмі від Валерії Ковальської

Речі від українських дизайнерів впевнено завоювали визнання та симпатію у всьому світі. Вбрання від наших модельєрів є в гардеробах Дакоти Джонсон, Карді Бі, Сандри Буллок, Гвен Стефані, Ріти Ори, Дуа Ліпи та багатьох інших, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Блискуче вбрання з кристалами Swarovski від бренду Gasanova (Ельвіра Гасанова) є в колекції Кортні Кардашьян та Джіджі Хадід.

У 2018 американська актриса Дакота Джонсон позувала на Міжнародному фестивалі в Марракеші у шовковій сукні з колекції Bevza весна-літо 2019. Дизайнер Світлана Бевза є офіційним учасником Тижня моди в Нью-Йорку.

У грудні 2019 Белла Хадід відвідала благодійний вечір Core x Let Love Rule Benefit в Майамі в шовковій сукні з відкритою спиною від Bevza.

Серед шанувальників бренду Bevza також Селена Гомес, Софі Тернер та Емілі Ратаковскі. У 2020 Гомес одягла в’язане боді та вовняні штани з розрізами з колекції осінь-зима 2020−2021, а Емілі Ратаковскі - міні з колекції весна-літо 2020. Зірка Гри престолів обрала комбінезон українського бренду для власного весілля у 2019.

У 2018 американська суперзірка Карді Бі з’явилася на шоу Джиммі Кіммела у костюмі від Валерії Ковальської. Хіп-хоп співачка одягла жакет-смокінг з білим бантом та штани з лампасами. Таке ж вбрання є і в колекції Мей Маск, моделі та матері засновника Tesla Ілона Маска. А спідницю від VALERY KŌVALSKA носить княгиня Монако Шарлен.

У червні 2019 співачка Селін Діон була помічена в асиметричних джинсах з широкими штанинами від Ксенії Шнайдер. А у 2018 Дуа Ліпа з’явилася в білому джинсовому костюмі від цього ж бренду.

Белла Хадід придбала джинсові шорти від Шнайдер, які були зроблені з двох пар старих потертих класичних джинсів з високою талією.

У грудні 2018 актриса Сандра Буллок прийшла на зйомки телешоу The Late Show with Stephen Colbert у чорній шифоновій сукні в білий горох та з високим розрізом від бренду ELENAREVA (Олена Рева).

Співачка Ріта Ора на концерті в Лондоні у травні 2019 вразила сміливим образом від Наталії Зінько. Артистка обрала total look, що складається з боді, жакета в стилі oversize, колготок у сітку та яскравих чобіт.

А у грудні 2019 для виступу на Jingle Bell Ball в Лондоні Рита обрала сукню-корсет з кристалами від FROLOV (Іван Фролов).

У гардеробі співачки Гвен Стефані є корсетний топ з кришталю від Фролова. У ньому вона засвітилася на шоу The Voice в Лос-Анджелесі в листопаді 2019.

Дженніфер Лопес також вподобала речі з колекції Зінько. Знаменитість вбралася в укорочений білий топ та широкі сірі штани з прорізами. У такому образі Лопес знялася в кліпі з діджеєм Khaled на пісню Limitless.

У 2019 британська актриса Кетрін Зета-Джонс для відпочинку з Майклом Дугласом обрала бавовняну туніку під назвою Київські каштани від бренду Yuliya Magdych (Юлія Магдич), вишиту червоними вовняними нитками. Також у актриси є вишиванка від Vita Kin (Віта Кін).

У серпні цього року в сукі-міді з квітковою вишивкою та витонченим коміром від Vita Kin була помічена американська актриса Келлі Разерфорд, найбільш відома за ролями Меган Льюїс в серіалі Район Мелроуз та Лілі ван дер Вудсен в Пліткарці.

Ірина Шейк одягла чорний костюм в білу смужку від бренду Poustovit (Лілія Пустовіт) на показ Oscar de la Renta у вересні 2019.

У липні 2020 Кеті Перрі обрала для онлайн-виступу яскраве вбрання зі страусиним боа в стилі oversize від бренду TDRSS. Марку заснували Костя Омеля та Діана Перфільєва у 2017 році.

На фотосесії для Vogue Italia Мадонна красувалася в капелюсі канотьє від дизайнера Руслана Багінського. Головні убори від львівського модельєра також носять й інші знаменитості - Кортні Кардашьян, Кайа Гербер, Ірина Шейк, Белла Хадід, Сальма Хайек, Кьяра Феррані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...