Знайомтесь: Єлизавета Кривоногих - ймовірна третя донька і "точна копія" "Ху*ла всєя Рассєї" (фото, відео)

Дівчинка дуже схожа на Путіна і носить по батькові Володимирівна.

Анонімний Telegram-канал "Фан-клуб Луизы Розовой" опублікував фото дівчинки, яку вважає ймовірною позашлюбною дочкою президента РФ Володимира Путіна та Світлани Кривоногих, яка працювала прибиральницею, передають Патріоти України.

За словами творців каналу, саме про цю дівчинку, яка зареєстрована в соціальних мережах як Луїза Розова, йшлося в розслідуванні групи Проект про ймовірну третю дочку Путіна Єлизавету Кривоногих.

Російський журналіст Ренат Давлетгільдєєв у Facebook заявив, що Єлизавета Кривоногих «реально копія царя». «Третя дочка, до речі, реально копія царя. І, здається, навіть з почуттям гумору - танцює в тіктоці, дружить з симпатичним хлопцем в оффвайті», - написав він.

Крім того, YouTube-канал Putler Kaput оприлюднив відео, на якому, як стверджує автор каналу, зображена ймовірна позашлюбна дочка Путіна. В описі до відео сказано, що Єлизавета Кривоногих танцює зі онуком нині покійного російського бізнесмена Дмитра Скигіна Робертом.

За словами авторів, Путін та Скигін «у 90-і разом приватизували нафтобази в порту Петербурга та Пулково, а також виконали чимало інших славних справ».

«Попутно Путін крутив роман з прибиральницею Світланою Кривоногих. Тепер підростаюче покоління Путіних та Скигіна - вже від народження мультимільйонери і весело танцюють перед камерою», - заявили автори тексту.

При цьому Роберт Скигін коментував фото в Instagram Луїзи Розовой, а вона відповідала на них.

Нагадаємо, що журналісти Проекту заявили, що Володимир Путін, перебуваючи в шлюбі, ймовірно, мав зв'язок з Світланою Кривоногих. Зараз вона мультимільйонерка: володіє нерухомістю в Москві, Сочі і Петербурзі, а також отримує розкішні подарунки від друзів російського президента. Вартість її активів становить 1,1 мільярда рублів. Однак раніше вона працювала прибиральницею в магазині.

Крім того, дочка Світлани дуже схожа на Путіна і носить по батькові Володимирівна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...