Незнайомим рятую життя, а для рідних - загроза: Лікар розповів страшну правду про коронавірус

Молодий фахівець попросив не називати його імені.

Анестезіолог реанімаційного відділення однієї з лікарень Івано-Франківська розповів про свою роботу під час пандемії коронавірусу COVID-19. Фахівець зазначив, що рятує життя незнайомцям, а для своїх для рідних стає "ходячою бомбою", передають Патріоти України з посиланням на Галка.

"Одна справа, коли люди на карантині бояться підхопити щось у супермаркеті або на вулиці, а інше – коли ти 8-12 годин контактуєш із підтвердженими важкими випадками "корони". Будь-яка необережність може запустити ланцюгову реакцію, ціною людських життів. Насправі сильний моральний тиск", – сказав лікар.

Анестезіолог додав, що після появи перших інфікованих в лікарні "кардинально все змінилося". "Відтоді окремий від сім'ї посуд, жодних спільних трапез або зборів в одній кімнаті... Ти рятуєш життя незнайомих людей, з іншого боку – ти стаєш ходячою бомбою для рідних, піддаєш їх на пряму небезпеку", – розповів медик.

"Це ж стосується медсестер, молодшого персоналу, вони часто є ключовими ланками життєдіяльності цілих сімей і розриваються між двома фронтами", – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...