Знайшла кому "сповідатись": "Свідома" Ольга Сумська пліткувала про свого першого чоловіка в ефірі з українофобкою Сніжаною Єгоровою (відео)

Журналістка збентежила свою гостю питанням про кількість чоловіків і вивела на відверту розмову.

Українська актриса Ольга Сумська розкрила таємниці стосунків зі своїми чоловіками. Вона поділилася подробицями особистого життя з телеведучою Сніжаною Єгоровою на ютуб-каналі "Снігова Лавина", передають Патріоти України.

Журналістка збентежила свою гостю питанням про кількість чоловіків і вивела на відверту розмову. "Я не зі святих. Все було, безумовно, потягу, але вони не були такими яскравими", - зізналася Сумська.Ольга згадала про свою першу зустріч з актором Євгеном Паперним, якого вибрала своїм першим чоловіком. Вони познайомилися в театрі, куди вона ще молодою дівчиною прийшла на прослуховування. За словами Сумської, колега з перших секунд підкорив її своїм співом: "Я почула цей тембр і ось якось йокнуло в серці: ого, ось це особистість. Я якраз вийшла, прочитавши монологи, Корнієнко сказав, що бере в трупу театру. Я окрилена виходжу і бачу Євгена Васильовича, він запросив мене в буфет: попити чаю з хлібом. Я чомусь запам'ятала це... Хто міг подумати, що я вийду за нього заміж".

Ольга Сумська зізналася, що почасти ставилася до Євгена, як до батька, але при цьому артист поводився дуже елегантно і красиво доглядав за своєю дівчиною. За словами актриси, закохану пару не змогли утримати ні вмовляння знайомих, ні поради батьків. Тим більше, що на той момент Паперний вже був в розлученні.

"У цукерково-букетному періоді він міг мене зустріти з букетом хризантем, прямо в обіймах. Дзвонив батькам, дізнавався, коли я приїду", - зазначила знаменитість. - "Його попереджали: Женя, зупинись - 16 років різниці у віці, що ти робиш. Але нас було не зупинити. Він тоді ще сказав:" п'ять років, але мої", запрограмував ці відносини".Актриса підтвердила, що Євген Паперний став для молодої дружини покровителем в театрі і допомагав отримувати хороші ролі, за що вона йому досі вдячна. Але в підсумку Ольга сама пішла від чоловіка: "Так склалося і нічого з цим не поробиш. Це було на очах у всієї трупи. Це був такий яскравий період в моєму житті, коли нас знесло з Віталієм, що Паперний витримав, який біль пережив - це одному Богу відомо. Ми вже в тому періоді відносин, коли все перегоріло, і слава Богу. Цей вулкан прорвало, і все пішло. Він писав мені листи, одне я березі для майбутніх поколінь, не викидаю. Він складом чадського, грибоєдовським, написав мені цього листа, його біль. Ох, як це потужно. Я Віталію не показувала цього листа".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...