Знаходився на бойовому посту: На Донбасі під час ворожого обстрілу загинув український воїн (фото)

Його життя обірвав осколок ворожого снаряда.

У вівторок, 28 квітня, в результаті обстрілу бойовиків на Донбасі загинув солдат Олексій Лісін. Про це повідомила прес-служба 93 ОМБр "Холодний Яр" на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Увечері 28 квітня, коли Олексій знаходився на бойовому посту, його життя обірвав осколок ворожого снаряда. Боєць родом з села Гірке, що під Запоріжжям. Народився 30 березня 1990 року. Майже ровесник держави, за яку загинув", - йдеться в повідомленні.

До армії боєць працював далекобійником в Дніпрі, де жив з батьками.

"У Олексія залишилися старенька бабуся, молодший брат Микола, старша сестра Тетяна, 12-річна дочка від першого шлюбу Ліда, і кохана дівчина Ліля, з якою він планував одружитися", - додають в бригаді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...