Знаменита родина роками приховувала злочин: Спадкоємиця Гуччі звинуватила вітчима в насильстві

Заріні стверджує, що насильство в родині вплинуло на її психіку і спонукало вживати наркотики - кокаїн і метамфетамін.

Олександра Заріні

35-річна внучка Альдо Гуччі Олександра Заріні подала позов до Верховного суду Каліфорнії, звинувативши вітчима Джозефа Руффало в багаторічному сексуальним насильстві, а свою матір Патрісію Гуччі і бабусю Бруну Паломбо - в співучасті і приховуванні злочину, передають Патріоти України з посиланням на New York Times.

Згідно з судовими документами, Руффало почав розбещувати Олександру, коли їй було близько 6 років, і продовжував до 22 років. Жінка стверджує, що він регулярно приходив до неї в ліжко, роздягав і чіпав, показував їй свої геніталії і торкався ними її тіла. У позові також сказано, що мати і бабуся Заріні знали про насильство протягом багатьох років і погрожували їй, щоб вона зберігала мовчання. Більш того, Патрісія Гуччі дозволяла Руффало роздягати дівчинку і знімати її оголеною, а також регулярно її била.

Заріні стверджує, що насильство в родині вплинуло на її психіку і спонукало вживати наркотики - кокаїн і метамфетамін. За намовою матері вона пройшла лікування в реабілітаційному центрі Sierra Tucson і працювала з терапевтами, які допомогли їй змиритися з пережитим. Жінка вирішила звернутися до суду, коли дізналася, що Руффало працював волонтером в дитячій лікарні в Лос-Анджелесі. Оголосивши матері і бабусі про намір подати позов і довести справу до кінця, вона зіткнулася з угразмі вигнання з родини і позбавлення спадщини.

"Мати казала, що це ганьба сім'ї, скандал. Говорила: "Тебе засуджуватимуть, тебе будуть допитувати. Ти не знайдеш хорошої роботи, на тобі буде клеймо. Це заплямує нашу репутацію. О, та ти була під наркотиками, тому ніхто тобі не повірить", - розповіла жінка. - Мені все одно. Я просто хочу це припинити. Вона може називати мене як завгодно. Я просто не хочу, щоб це сталося з моєю або з будь-якою дитиною".

Патрісія Гуччі з батьком Альдо Гуччі, 1982

Патрісія Гуччі стверджує, що не знала про насильство над дочкою до 2007 року, і звинувачення проти себе і своєї матері назвала неправдивими.

"Я глибоко шкодую про біль, який Джозеф Руффало заподіяв Олександрі. Те, що він з нею зробив, непростимо, і я була спустошена, коли у вересні 2007 року вона розповіла мені про все в кабінеті нашого сімейного лікаря в Лондоні. Я негайно ініціювала процес розлучення і почала зцілювати свою родину за допомогою психолога. Я також спустошена хибними звинуваченнями проти мене і її бабусі", - заявила дочка Альдо Гуччі, який перетворив бренд Gucci в найбільшого виробника модних товарів.

Адвокат Джозефа Руффало категорично заперечує звинувачення колишньої падчерки. "Перебуваючи в шлюбі з матір'ю Олександри, пан Руффало і його дружина були дуже стурбовані психічним благополуччям Олександри і вживали заходів для його стабілізації. Судячи з усього, їхні зусилля не увінчалися успіхом", - заявив він.

Патрісія Гуччі і Джозеф Руффало

З 1993 року родина Гуччі не була пов'язана з модним брендом Gucci: Мауріціо Гуччі продав свою останню частку компанії Investcorp, згодом Gucci була придбана PPR, яка стала конгломератом Kering.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...