Знаменитому футболістові "Аякса" стало погано під час матчу (фото, відео)

30-річний гравець має проблеми з серцем.

Неприємний інцидент стався під час товариського поєдинку між «Аяксом» та «Гертою» (1:0), який відбувся 25 серпня на амстердамської «Йохан Кройфф Арені», передають Патріоти України.

На 79-й хвилині зустрічі захисник голландців Дейлі Блінд, переривавший кар'єру через проблеми з серцем, видав крик і звалився на газон. Матч відразу ж зупинили, і на допомогу 30-річному футболістові кинулися лікарі. Благо, Блінда швидко привели до тями і відразу ж замінили. Поле він покинув самостійно. Як з'ясувалося пізніше, у гравця відмовив імплантований кардіовертер-дефібрилятор серця - спеціальний пристрій для контролю і регулювання серцевого ритму.Як відомо, в грудні минулого року, під час заключного поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів проти «Валенсії» (0:1), у Дейлі прямо на полі закрутилася голова. Після проведеного обстеження футболістові діагностували запалення серцевого м'яза. Пізніше з'явилися чутки, що Блінд, в активі якого 66 поєдинків і два м'ячі в складі збірної Нідерландів (суперника команди України в групі Євро-2020), взагалі може завершити кар'єру. Але через два місяці Дейлі повернувся на поле. Правда, йому встановили імплантований кардіовертер-дефібрилятор серця.

Відзначимо, що в футболці «Аякса» Дейлі Блінд п'ять разів ставав чемпіоном країни, двічі виграв Суперкубок Нідерландів і один раз - національний Кубок. Ще чотири трофеї футболіст виграв в рядах «Манчестер Юнайтед» - Кубок Англії, Кубок ліги, Суперкубок країни і Лігу Європи. У складі голландської збірної захисник став бронзовим призером ЧС-2014 і здобув «срібло» Ліги націй-2019.

До речі, Дейлі Блінд - син знаменитого захисника «Аякса» і збірної Нідерландів Данні Блінда, одного з шести футболістів в світі, які виграли Лігу чемпіонів, Кубок УЄФА, Кубок володарів кубків, а також Суперкубок УЄФА і Міжконтинентальний кубок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...