Знімала сюжет про порушення карантину: У Дніпрі в магазині побили журналістку (відео)

На журналістку скоїла напад власниця магазину.

У Дніпрі 18 червня через зйомку про порушення карантину у продовольчому магазині побили журналістку місцевого телеканалу «Відкритий» Христину Малікову. Про це повідомило керівництво телеканалу, передають Патріоти України.

Згідно з наданою інформацією, журналістка зайшла в магазин «Асорті» в центрі міста на вулиці Старокозацькій і побачила, що продавці не дотримуються карантинних вимог – були без масок, а на полицях лежали неприкриті кулінарні вироби.

«Журналістка зафіксувала порушення на телефон, після чого на неї напала власниця магазину, яка заявила, що магазин є приватною власністю і зйомки тут заборонені. У дівчини забрали телефон і видалили зняте відео. При цьому до неї була застосована фізична сила. Керівництво «Відкритого» звернулося до поліції, після чого був складений відповідний протокол. Неадекватна власниця магазину в присутності поліцейських продовжувала вести себе агресивно, що підтверджує відео телеканалу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомила прес-секретар Дніпровського міського відділу поліції Аліна Стадник, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України – перешкоджання законній професійній діяльності журналіста. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до обмеження волі на строк до 3 років. Проводиться розслідування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...