Знов Москва постаралась? - Хакери зламали пов'язані з ФБР сайти і виклали в мережу дані тисяч агентів

Отримані дані містять близько 4 тисяч унікальних записів, включаючи імена, особисті та урядові адреси електронної пошти, назви посад, телефонні номери та поштові адреси.

Хакерська група зламала кілька веб-сайтів, пов'язаних з ФБР, і завантажила їх вміст в інтернет, включаючи десятки файлів, що містять особисті дані тисяч федеральних агентів і співробітників правоохоронних органів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє Tech Сrunch, хакери використовували уразливості принаймні трьох сайтів, пов'язаних з Асоціацією Національної академії ФБР. Отримані дані містять близько 4 тисяч унікальних записів, включаючи імена, особисті та урядові адреси електронної пошти, назви посад, телефонні номери та поштові адреси.

Повідомляється, що дані були вивантажені на сайті хакерів, назву якого не називають, виходячи з конфіденційності опублікованої на ньому інформації.

Журналістам видання вдалося зв'язатися з одним із хакерів, який розповів, що група зламала більше тисячі сайтів. "Зараз ми структуруємо всі дані, і скоро вони будуть продані. Я думаю, що буде ще щось опубліковано зі списку зламаних урядових сайтів", - сказав співрозмовник.

Хакер стверджує, що має "більше мільйона даних" про працівників у кількох федеральних агентствах США і організаціях державної служби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...