Зниклу 16 років тому дівчинку знайшли у психлікарні

У 2003 році дівчинку знайшли перед вітриною магазину в Красноярську. Вона не реагувала на питання продавців, не пам'ятала, хто вона, і могла назвати лише своє ім'я - Юля.

Сім'я з Томська Російської Федерації відшукала в Красноярську родичку з втратою пам'яті, яка пропала 16 років тому. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, у 2003 році дівчинка потрапила до психоневрологічного диспансеру, про що її рідні всі ці роки не знали. Її знайшли перед вітриною магазину в Красноярську.

Telegram-канал Life Shot пише, що вона не реагувала на питання продавців, не пам'ятала, хто вона, і могла назвати лише своє ім'я - Юля. Встановити її особу чи знайти родичів не вдалося, хоча орієнтування з фотографією дівчинки були розіслані всією країною. Після обстеження Юлю направили до психдиспансеру, де вона провела 16 років.

На початку 2019 року пошуком її родичів зайнялася красноярська пошукова організація «Пошук зниклих дітей». «Ми дізналися про цю дівчину недавно і вирішили підключити до пошуків соцмережі. У нас був схожий випадок, коли рідних не могли знайти протягом семи років, а після поширення орієнтувань в соцмережах близькі знайшлися за три дні», - пояснювала в лютому її керівник Оксана Василішина.

У п'ятницю, 20 грудня, волонтерам зателефонував чоловік, який стверджував, що впізнав в Юлі свою зниклу сестру. Імена її рідних, матері і батька не суперечили інформації, що була у «Пошуку зниклих дітей».

Родичі розповіли, що до зникнення Юля жила в Томську. Вони сподіваються, що їм дозволять забрати її додому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...