Зникнення 11-річної Даші Лук'яненко: У вигрібній ямі під Одесою знайшли тіло дівчинки

Співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини з вигрібної ями. Після чого її буде направлено на судмедекспертизу, а також буде проведено упізнання родичами.

Даша Лук'яненко

В ході пошуків 11-річної Даші Лук'яненко поліцейські 19 червня в Одеській області знайшли тіло дівчинки у вигрібній ямі. Про це повідомили в Національній поліції України, передають Патріоти України.

«Тільки що при відпрацюванні території в селі Іванівці (Одеської області. - ред.) поліцейські провели невідкладний обшук в одному з домоволодінь селища. В результаті обшуку поліцейські виявили ймовірно тіло зниклої Дарини Лук'яненко», - йдеться в повідомленні Нацполіції в Facebook.
Співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини з вигрібної ями. Після чого її буде направлено на судмедекспертизу, а також буде проведено упізнання родичами.
«Зараз власника будинку як основного підозрюваного доставляють у відділення поліції для допиту», - повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...