Золоту рибку вагою 4 кг спіймали у США

Команда парку випустила рибу назад у воду.

У Південній Кароліні працівники парку зловили золоту рибку довжиною близько 38 сантиметрів і вагою 4 кілограми. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

Середня вага домашньої золотої рибки становить від 100 до 300 грамів, хоча в дикій природі вона може перевищувати 2 кілограми. Середня довжина - від 11 до 30 сантиметрів, повідомляє National Geographic.

Директор парку Greenways Тай Хаук розповів, що поняття не має, як довго риба була в озері. Його команда не бачила нічого схожого на золоту рибку, коли 10 років тому вивчала його.

Щоб перевірити стан екосистеми, працівники парку використовують метод електроловлення, м'яко ударяючи рибу (не завдаючи їй шкоди) і змушуючи її спливти на поверхню води, щоб геодезисти могли перевірити будь-які ознаки, що вказують на нездорову воду.

"Раптом ця гігантська риба вискочила в сітку, і ми швидко сфотографували її", - сказав Хаук.

Команда парку випустила рибу назад у воду. Вони припускають, що хтось випустив домашню золоту рибку в озеро і вона виросла до таких розмірів, потрапивши в більшу фізичну середу.

У Книзі рекордів Гіннеса говориться, що найдовша з відомих золотих рибок має довжину 47,5 сантиметра від носа до плавця і належить Йорісу Гійсберсу з Нідерландів. Однак вага не була вказана.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...