"Зомбі з'їли ваші мізки": Українська журналістка яскраво відповіла на фейк "ДНР" про зомбі в ЗСУ (відео)

На підтвердження своїх слів вона показала фрагмент виступу одного з ватажків "ДНР" перед дітьми, який закликає їх провести найкращі роки життя в окопах.

Яніна Соколова

Українська журналістка Яніна Соколова гостро відповіла терористичній "ДНР" на безглуздий фейк про зомбі у лавах ЗСУ, на яких людей перетворюють спеціальними ліками. Вона рознесла домисли ворожої пропаганди в своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою", а також постібалася в сюжеті над улюбленими російськими міфами, передають Патріоти України.

"Що може бути гірше бандерівця? Тільки бандерівець-некромант! А ночами над Донецьком кружляють безпілотні вампіри і висмоктують воду з Кальміусу. Ви взагалі повинні бути нам вдячні! Ми створили справжній безсмертний полк. А такі новини тільки підтверджують, що на вас дійсно напали зомбі і з'їли ваші мізки", – говорить телеведуча.

На підтвердження своїх слів вона показала фрагмент виступу одного з ватажків "ДНР" перед дітьми, який закликає їх провести найкращі роки життя в окопах. "Мізки з'їли, а виср*ли державного діяча "ДНР" Кофмана. Ось так хочеться взяти і вліпити йому по його їб*шатні рожевою саперною лопаткою! Це відбувається тут і зараз – нашим дітям пропонують провести молодість в окопах, борючись із зомбі і работоргівцями. Подобається, що ви зробили з нашим Донбасом, уй*бки?!" – жорстко звернулася Соколова до окупантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...