"Зона 51": У Пентагоні розповіли, що вони роблять з уламками НЛО, - The Sun

Ось уже протягом багатьох років американські військові досліджують уламки інопланетного літального апарату, виявленого в 1947 році.

Як розповів дослідник Ентоні Брагалія в статті, опублікованій в британській газеті The Sun, американське військове відомство нарешті відповіло на його запит, передають Патріоти України.

"У відповіді, з якою ознайомилася газета The Sun, Розвідувальне управління міністерства оборони оприлюднило 154 сторінки результатів випробувань, що включають звіти про загадковий метал під назвою нитинол, що пам'ятає свою первісну форму при деформації", - йдеться в статті.

З цього металу виготовлений літальний апарат, знайдений в 1947 році в штаті Нью-Мексико, в Розуеллі.

Дослідник розповів, що він домагався від Пентагону відповіді ще з 2017 року і тільки недавно зміг отримати частину потрібної йому інформації. І назвав це "приголомшливе зізнання".

На підставі отриманих даних дослідник зробив висновок про те, що матеріали інопланетного походження мають феноменальні за земними критеріям властивості. Зокрема, він має настільки сильний ефект пам'яті, що може після будь-яких деформацій відновлювати колишню форму, а від деформацій не залишається і сліду.

Також інопланетні матеріали допомагають робити предмети невидимими і навіть впливають на швидкість світла.

Однак дослідник нарікає, що надана йому інформація далеко не повна. "Там також немає інформації про хімічний і елементний склад матеріалу, а також про його походження. Крім того, там опущені імена задіяних вчених, але з тих пір я дізнався деякі з їхніх імен і зв'яжуся з ними", - додав дослідник.

Він також пише, що випробування проводилися компанією Bigelow Aerospace, одним з приватних підрядників Міністерства оборони США. Ця компанія через пандемію в березні минулого року звільнила весь свій персонал, який працював на заводі в Вегасі.

Крім того, невідомо, де зараз зберігаються уламки НЛО. За словами Брагалії, співробітники заводу, до яких він звертався за коментарем, відмовилися з ним спілкуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...