"Зрада!": Кіля Азіров засмутився через річницю розпаду СРСР

Соратник Януковича обізвав колишнього президента СРСР "аморальною, безпринципною людиною, яка прийшла до влади шляхом інтриг і обману".

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, який втік в 2014 році в Росію, засмутився через річницю розпаду СРСР. Про "сумну" дату скандальний політик згадав на своїй сторінці в Twitter, звинувативши в "загибелі імперії" її останнього керівника Михайла Горбачова, передають Патріоти України.

"25.12.1991 р. Горбачов підбив підсумки своєї багаторічної політики зради, підписавши указ про складання повноважень керівника держави. Аморальна, безпринципна людина, яка прийшла до влади шляхом інтриг і обману", – розлютився Азаров.

Однак користувачі мережі лише посміялися над ним, зазначивши, що розпад Радянського Союзу успішно збігся з датою Різдва, а самому Азарову час "перестаті скиглити".

"Розпад совка – краще, що в цьому совку сталося", "Виходить, сьогодні подвійне свято – Різдво і загибель нечисті в особі совка", "Дід, пий таблетки", "Ну так зі святом вас", – пишуть в мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...