Зрада не пройшла? "Київ викреслив 11 ексберкутівців зі списку на обмін", - адвокат вбивць Небесної сотні

Колишніх правоохоронців звинувачують у вбивстві 48 і пораненні 80 людей на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року.

Київ викреслив 11 колишніх беркутівців зі списків для обміну утримуваними між Україною і самопроголошеними “Л/ДНР“. Про це повідомив адвокат Ігор Ворфоломеєв, який представляє інтереси колишніх силовиків, обвинувачених у розстрілах на Майдані, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

Українська сторона викреслила 11 колишніх бійців “Беркута“, яких звинувачують у вбивстві 48 і пораненні 80 людей на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року, зі списків на обмін утримуваними особами між Україною і підконтрольними Росії терористичними організаціями “Л/ДНР”.

Захист обвинувачених у справі про вбивства на вулиці Інститутській у 2014 році ексберкутівців Олега Янішевського, Сергія Зінченка і Павла Аброськіна просить звільнити їх з-під варти. У той же час захист ще двох фігурантів цієї справи, ексберкутівців Сергія Тамтури і Олександра Маринченка, які перебувають під домашнім арештом, просить пом’якшити їм запобіжний захід.

На питання журналіста про те, чого чекає Тамтура від розгляду скарги про скасування запобіжного заходу, він заявив, що чекає справедливого рішення і “вже нічого не думає після чотирьох з половиною років незаконного утримання під вартою”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...