Зрада?: "Зеленський влаштував тотальну зачистку", - Войтицька

З офіційного сайту президента України зникла вся інформація про п'ятого українського лідера Петра Порошенка.

Відлік подій почався з інавгурації Володимира Зеленського 20 травня, коли переможець президентських виборів офіційно вступив на посаду, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

На веб-ресурсі очільника держави немає жодної новини, заяви, фото і відео Порошенка. Під час запиту "Порошенко" в часовому діапазоні з 2014-го по 2019 рік сайт видає нібито 1833 результати, але з уточненням: "За вашим запитом нічого не знайдено". Водночас діапазон вибраних у пошуковому рядку дат збивається.

"До Зе ніби нікого й не було. У ФБ ще зачистка не пройшла, але посилання на сайт АПУ зі старими новинами не працюють. Люди в чорному. Блим. І все стерлося", – іронічно прокоментувала у Facebook колишній начальник прес-служби Національного банку України Леся Войтицька.

Матеріали, які раніше були опубліковані на сайті, збереглися тільки в кеші Google. Однак під час спроби перейти на них користувачів автоматично переспрямовують на головну сторінку president.gov.ua.

Під постом Войтицької розгорнулася дискусія, у якій прозвучала теза про те, що нібито всі президенти видаляли інформацію про своїх попередників, зокрема й Петро Порошенко.

"Якщо правильно пам'ятаю, кожен новий президент зачищає старий сайт. Коли хотіла знайти якісь накази януковичські, то нічо не було", – написала Вікторія Власенко.

"Те ж саме було за Пороха і Яника, прогугліть і не розводьте паніку", – зазначив Олексій Кравчук.

"Так само робили й президенти-попередники. Це точно", – підкреслила журналіст Тетяна Висоцька.

Співробітник Адміністрації президента (2015-2018 рр.) та екс-координатор роботи з іноземними медіа АП Ярема Дух пояснив, що команда Петра Порошенка запустила сайт із нуля, тому там не було новин, указів і фотографій екс-президента Віктора Януковича й колишніх лідерів України.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...