Зрадниця України "Няша" Поклонська відреагувала на потрапляння під санкції РНБО

На думку депутатки Держдуми РФ, в списку санкцій "не ті прізвища".

Колишня глава кримської окупаційної прокуратури, а нині депутат російської Держдуми Наталія Поклонська відреагувала на санкції, запроваджені Радою національної безпеки і оборони України. Свою реакцію вона опублікувала в Фейсбуці, передають Патріоти України.

"От уже ж не думала, що моя прокурорська зарплата може врятувати Україну і запевнити західних партнерів в дієвості та рішучості президента Зеленського. Однак раджу нікому не розкривати деталей грізного рішення РНБО України про накладення персональних економічних санкцій. Інакше засміють. Моя незаконно арештована зарплатна картка "Райффайзен банк Аваль", на якій близько 20 000 гривень - це "суттєвий удар" по моєму фінансовому стану і внесок в економіку України", - написала вона.

На думку Поклонської, в списку санкцій "не ті прізвища". "Там мають бути справжні зрадники і руйнівники України: Тягнибок, Турчинов, Яценюк, Парубій, Білецький, Махніцький та багато інших. Шановний Володимире Зеленський, подумайте про це, адже толку було б більше, та й перед країною чесніше. Саме там активів і майна стільки, що ... рахувати не перерахувати", - заявила вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...