Зрадниця України в пошуках особистого щастя: Скандальна Лоліта знову вийшла заміж

У квітні 2020 року Лоліта офіційно розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком Дмитром Івановим.

Співачка українського походження Лоліта Мілявська, схоже, недовго перебувала в статусі холостячки. Під час шоу на одному з російських телеканалів артистка здивувала глядачів чудовим перетворенням і шокувала зізнанням, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Зірка з'явилася на сцені в костюмі подарунка, і ведучі довго гадали, хто ж ховається за маскою. Коли артистка скинула верхню частину і постала в обтягуючому комбінезоні і ботфортах, колеги відзначили, що Лоліта чудово виглядає і дуже пострункішала.Філіп Кіркоров припустив, що дивні зміни в зовнішності 57-річної співачки пов'язані з тим, що вона закохалася. «Я, взагалі-то, вже заміжня!» - приголомшила шанувальників зізнанням зі сцени зірка.
У квітні 2020 року Лоліта офіційно розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком Дмитром Івановим. Тобто, якщо про заміжжя співачка заявила не на жарт, то новий шлюб для артистки став вже шостим.Хто чоловік зірки, достеменно не відомо. Навесні співачка розповідала, що завела стосунки з заможним чоловіком 48 років, тобто на вісім років молодшим за Лоліту. Тоді ж Мілявська запевняла, що новий шлюб реєструвати не збирається, оскільки пробула в статусі заміжньої жінки 32 роки, і цього достатньо.

Ставлення Лоліти до офіційного шлюбу стає зрозумілою, якщо врахувати, що розлучення з п'ятим чоловіком Дмитром Івановим розтягнулося на десять місяців. Ще довше тривали суперечки за розділ майна. Співачці тільки через суд вдалося виписати колишнього чоловіка з квартири.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...