Зрадниця в люті через розкриття таємниці свого "клюва": Лобода пригрозила засудити пластичного хірурга з Узбекистану через свою "ринопластику" (фото, відео)

"Звезда в шоке" і обіцяє через суд домогтися моральної компенсації.

Виступаюча в РФ українська співачка Світлана Лобода пригрозила засудити пластичного хірурга з Узбекистану. Лікар Донійор Чорієв, вихваляючись в Instagram результатами своєї роботи, тегнув аккаунт Лободи. Зірка прийшла в лють і обіцяє через суд домогтися моральної компенсації, передають Патріоти України.

Ракурс, з якого знімали дівчину в операційній у доктора Чорієва, не дозволяв однозначно ідентифікувати особу. При бажанні можна було побачити і схожість з Лободою. Світлана в соцмережах показала цей ролик. «Каже, що це я», - не приховувала співачка обурення.

«Ви попали», - заявила Лобода хірургу і радить йому чекати повістку в суд.

«Мої юристи вже з вами зв'язуються. Готуйте велику моральну компенсацію», - уточнила Лобода свої вимоги.

З огляду на що ажіотаж, доктор Чорієв вирішив відповісти співачці. «З приводу Лободи - ніхто не говорив, що це вона ... Не хайпуйте», - радить він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...