"Зрадити? Це практично виключено": Стали відомі нові подробиці про зниклого воїна ЗСУ

Старший солдат 13-го батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ Євген Добринський, який 30 травня зник у районі півострова Чонгар на адмінкордоні з Кримом, не міг сам перейти на бік противника.

За інформацією джерел у бригаді, Євген із міста Сарни Рівненської області, у нього є маленька дитина, передають Патріоти України.

"Відсутні будь-які мотиви для добровільного переходу. Адже він родом із Рівненщини, а не з Криму або Херсонській області – там у нього нікого немає. До того ж, у Добринського маленька дитина – синові всього чотири роки. Зрадити? Це практично виключено", – вважають військові.

В обставинах події зараз розбирається Військова служба правопорядку ЗСУ.

Про зникнення військовослужбовця з спостережного пункту "Берлога" стало відомо вранці 30 травня. Пункт знаходиться на ділянці, де перед ним немає постів українських прикордонників – тобто, на передовій.

За інформацією ВСП, поруч із наглядовим постом були виявлені сліди боротьби.

Вранці 31 травня представники російських спецслужб дзвонили в 13-й батальйон, уточнювали особисті дані солдата. Таким чином можна зробити висновок, що Євген Добринський зараз знаходиться на окупованій Росією території Криму.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...