"Зробіть висновки з дій терористів": Президент України звернувся до жителів ОРДЛО (відео)

Глава держави запевнив українців з окупованих територій, що двері для них завжди відкриті.

Президент України Володимир Зеленський звернувся до жителів тимчасово окупованого Донбасу з приводу припинення війни. Цьому він присвятив частину влогу, записаного в лікарняній палаті "Феофанії", де глава держави самоізолювався через COVID-19. Ролик оприлюднений на YouTube-каналі Офісу президента, передають Патріоти України.

"І окремо хочу звернутися до наших українців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях. Ви бачите самі все. Україна для вас відкрита у всіх сенсах цього слова. Ви знаєте, хто блокує КПВВ з іншого боку, хто розділяє вас в усіх сенсах цього слова. Упевнений, ви не тільки це бачите і знаєте, але і зробите, найголовніше, свої висновки в усіх сенсах цього слова", – сказав Зеленський.

Він запевнив, що зараз наша держава робить все можливе для відновлення миру. "Сьогодні Україна робить все, щоб це нарешті закінчилося. І коли я кажу "це", я не тільки про КПВВ, я про "це", яке коїться сьомий рік. А інакше, як "воно", це назвати неможливо. Але я точно знаю, що війна закінчиться и ніякі КПВВ нам будуть непотрібні", – резюмував президент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...