Зробила зауваження: В окупованому Криму покупець без маски побив продавщицю магазину (відео)

З'ясувалося, що "спортсмен" прибув до Криму з російського Санкт-Петербурга.

В окупованому Криму чоловік жорстоко побив продавщицю магазину за рада надіти маску. Інцидент трапився в селищі Новий Світ, передають Патріоти України з посиланням на окупаційні ЗМІ.
Продавець перебувала в торговому павільйоні в масці, дотримуючись правил профілактики коронавирусной інфекції. У магазин зайшла пара без масок, і працівник магазину запропонувала надіти засоби захисту. Реакція гостей була дуже бурхливою: чоловік плюнув в продавщицю, супутниця взяла знімати те, що відбувається на телефон. Відзначилася і продавець, запустивши в кривдників банкою солінь.
Між продавцем і чоловіком виникла бійка, в якій у жінки не було шансів: її суперник виявився тренером з боїв без правил. Чоловік бив продавщицю руками і ногами, тягав її за волосся, повалив на землю.

Затримати «спортсмена» допомогли перехожі. Після приїзду силовиків з'ясувалося, що гість прибув до Криму з російського Санкт-Петербурга. Там, незважаючи на шість тисяч хворих COVID-19, примусовий масковий режим вводиться лише з 12 травня, а поки засоби захисту носити рекомендовано, але не обов'язково.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...