Олена з Хом'якова (Зарічний округ) написала, що здійнила покупку ввечері 8 лютого в супермаркеті недалеко від будинку. "Купила вареної ковбаски. На наступний день, вранці, вирішили з дочкою і зятем із цієї ковбаскою зробити бутербродики. Поклала я її на стіл і пішла чай заварювати. І раптом – вибух! Я чайник мало не впустила! Ковбаса вибухнула! Такого я не бачила ні разу!" – обурилася росіянка.
Термін придатності, за її словами, був у нормі. Його 60 діб спливали тільки 14 лютого. Жінка додала, що її зять наважився спробувати маленький шматочок ковбаси. На смак вона виявилася неприємною.
"Просто на виробництві переклали фосфату, він вступив у реакцію з крохмалем і виділив багато газу", – сказано в повідомленні на Twitter-сторінці "Лента.ру".
Взрыв вареной колбасы изумил тулячку. Продукт купили в супермаркете, хотели нарезать на завтрак, но колбаса предпочла совершить самоподрыв. Просто на производстве переложили фосфата, он вступил в реакцию с крахмалом и выделил много газа pic.twitter.com/owcHxhoALJ
— Лента.ру (@lentaruofficial) February 10, 2020
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...