Олена з Хом'якова (Зарічний округ) написала, що здійнила покупку ввечері 8 лютого в супермаркеті недалеко від будинку. "Купила вареної ковбаски. На наступний день, вранці, вирішили з дочкою і зятем із цієї ковбаскою зробити бутербродики. Поклала я її на стіл і пішла чай заварювати. І раптом – вибух! Я чайник мало не впустила! Ковбаса вибухнула! Такого я не бачила ні разу!" – обурилася росіянка.
Термін придатності, за її словами, був у нормі. Його 60 діб спливали тільки 14 лютого. Жінка додала, що її зять наважився спробувати маленький шматочок ковбаси. На смак вона виявилася неприємною.
"Просто на виробництві переклали фосфату, він вступив у реакцію з крохмалем і виділив багато газу", – сказано в повідомленні на Twitter-сторінці "Лента.ру".
Взрыв вареной колбасы изумил тулячку. Продукт купили в супермаркете, хотели нарезать на завтрак, но колбаса предпочла совершить самоподрыв. Просто на производстве переложили фосфата, он вступил в реакцию с крахмалом и выделил много газа pic.twitter.com/owcHxhoALJ
— Лента.ру (@lentaruofficial) February 10, 2020
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...