Зробили всіх разом: "Прямі інвестиції в Україну впали в 20 разів, а великий бізнес прискорив виведення капіталу", - експерт

За десять місяців 2020 року обсяг прямих інвестицій в Україну опустився до сміховинної суми в 221 млн.

У 2020-му році виведення дивідендів за кордон в період кризи збільшився на 20% і залишив 3,7 млрд. дол. Таку інформацію навів у Фейсбуці економічний експерт Олексій Кущ, передають Патріоти України.

Це все, що Вам потрібно знати про «високе» оподаткування та патріотичність великого бізнесу в Україні, який розглядає країну як губку, яку необхідно віджати.
При цьому у нас весь час податки хочуть знизити ...
Податки знижувати, звичайно, потрібно, але для населення, яке дивіденди не виводить. Так хто ж йому знизить ...
За десять місяців 2020 року обсяг прямих інвестицій в Україну впав в 20 разів (!!!), опустившись до сміховинною суми в 221 млн (!!!). І цю цифру кризою вже не поясниш, адже в середньому по світу обсяг ПІІ скоротився на 45%.
Падіння обсягу іноземних інвестицій до рівня інвестплану європейської компанії середньої руки - це все, що вам потрібно знати про «інвестиційних нянь».
Загалом, добре Зеленський в Давос з'їздив минулої зими. Інвесторів навіз цілу торбу ... Добре, що в цьому році не виступав, може інвестицій більше стане ..."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...