Зробили зауваження..: Боксер жорстоко побив пару напередодні весілля (відео)

Ексспортсмен перебував на вулиці пізно вночі й розпивав зі своєю дівчиною спиртні напої, голосно лаючись.

У Запоріжжі в ніч на 17 серпня колишній боксер Євген Скрипніков побив хлопця і дівчину за зроблене зауваження. Відповідне відео на сторінці в Instagram опублікував місцевий інформаційний паблік onenewszp, передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Аваліані, 9 у Шевченківському районі. Повідомляється, що екс-спортсмен перебував на вулиці пізно вночі й розпивав зі своєю дівчиною спиртні напої, голосно лаючись.

Через це молода пара, у якої 18 серпня мало відбутися весілля, зробила зауваження і попросила бути тихіше. У відповідь на це чоловік накинувся на перехожих.

У коментарях до відео очевидець НП повідомив, що поліція відпустила ексбоксера, до того ж дала йому гроші на таксі. "Я живу на цій вулиці, і бачив сам цю ситуацію. Його забрала поліція, але оскільки в того, хто бив, є знайомі з поліції, які відпустили його, так ще й дали 500 грн на таксі. У тих, кого побили, після цього всього зникло 200 грн і ключі від будинку, швидше за все, той, хто бив, забрав", – написав свідок НП.

"Ситуація кричуща, але є одне "але". Роблячи зауваження п'яному бидлу, потрібно бути готовим до бійки, бо вона на 90% трапиться. Не впевнений у своїх силах – просто виклич поліцію, та й якщо впевнений, теж просто виклич поліцію, інакше приїдуть вони вже за тобою", – зазначив один із коментаторів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...