"ЗСУ рознесуть їх за хвилини": Російські окупанти визнали, що "армія" "ЛНР" не здатна захистити "республіку"

Матеріально-технічна база "армії" доведена практично до стану металобрухту.

У разі загострення конфлікту на Донбасі так звана "армія" "ЛНР" не здатна до активних бойових дій, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал "Нотатки громадянина".

Недавно незаконні збройні бандформування Луганська і "ЛНР" відвідали російські перевіряючі, і були вкрай неприємно здивовані тим, що вони побачили, а побачили вони практично нульову боєздатність "підрозділів". Зокрема, виявилося, що в несправному технічному стані знаходиться близько вісімдесяти відсотків військової техніки. Таким чином, при серйозному загостренні ці збройні бандформування будуть абсолютно марні.

Як пише телеграм-канал, перевіряючі доповіли про плачевну ситуацію в Москву.

Однак автор поста зазначає, що особисто він сумнівається у швидкому поліпшенні ситуації, оскільки фінансування "армій" в донбаських "народних республіках" для когось в Росії - непогане джерело доходів. Простіше кажучи, значна частина виділених грошей просто розкрадається. "Я дивуюся тому, наскільки довго ще Москва буде "їсти" все те, що звідси рапортують куратори. В якому випадку їх реально перестане цікавити збагачення? Найцікавіше те, що в Москві люди думають про успіх в ЛНР (так, збагачуються). Але при цьому думають, що все в порядку", - пише телеграм-канал.

Не виключено, що "армію" "ЛНР" може спіткати та ж доля, яка спіткала промисловість "республіки". Український олігарх-утікач Курченко розорив безліч промислових підприємств на окупованій території і повернув їх окупаційній "владі" в жахливому стані і з величезними боргами. "І тут невдача, армія не те, що не готова воювати, а просто-напросто її може рознести взвод укропів. Близько 80% техніки знаходиться не на ходу", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...