Зустріч у "нормандському форматі": "Путіна поставили в незручну позу", - джерело про план Москви

Найближча зустріч країн-учасниць "Нормандське четвірки" запланована на квітень. Однак є сумніви в злагоді Москви на переговори.

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук анонсував на квітень зустріч лідерів країн-учасниць "нормандського формату". Західні партнери Києва вже підтвердили свою участь в переговорах, передають Патріоти України.

"Йде велика робота на рівні політичних радників, де беруть участь Єрмак і, відповідно, радник Путіна Козак та інші. Вони якраз і вирішують це головне питання - зустріч на вищому рівні. Планується десь, мабуть, на квітень, але як воно буде насправді, сказати важко", - розповів політик.

З його слів, позиція Москви змінюється постійно, через що давати точні прогнози і оголошувати дати неможливо.

РосЗМІ з посиланням на неназване джерело в Москві пише, що Кремль нібито не отримував запрошень на саміт в "нормандському форматі" в квітні. Більш того, російська влада вважає майбутню зустріч недоцільною, оскільки не виконані всі угоди саміту від 2019 року.

"Путіна поставили в незручну позу, в якій всі розуміють, що він гальмує мирні угоди. В ОП моделюють сценарій, при якому Росія спробує активізувати бойові дії на Донбасі, щоб зірвати зустріч. Наших партнерів повідомили про такий план Москви", - зазначив Телеграм- канал "Таємниці депутата".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...