Зустрінемось на Марсі: Ілон Маск розпродає свої активи заради головної місії свого життя

Нещодавно агентство Bloomberg оцінило статки Маска майже в 210 млрд доларів, назвавши його найбагатшою людиною Землі.

Американський підприємець, глава компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск знову шокував громадськість. Він анонсував великий розпродаж свого майна після того, як ЗМІ назвали його найбагатшою людиною Землі. Про розпродаж Маск оголосив в інтерв'ю виданню Business Insider, передають Патріоти України.

Мультимільярдер зазначив, що особиста вигода ніколи не була його самоціллю. Всі накопичені багатства він планує пустити на велику мету - колонізацію Марса. Політ на Червону планету і створення там міста - дуже дорога справа, саме тому Маск змушений розпродавати своє майно.

Крім того, пустивши особисті кошти на місію, підприємець має намір показати серйозність своїх намірів у тому, щоб колонізувати мляву планету. "Людство повинно стати космічною цивілізацією і міжпланетним видом", - пояснив свою мету Маск.

Він уточнив, що має намір особисто спонсорувати людей, які захочуть полетіти на Марс. На це він планує пустити всі свої кошти, за винятком акцій компанії.

Варто відзначити, що нещодавно агентство Bloomberg оцінило статки Маска майже в 210 млрд доларів, назвавши його найбагатшою людиною Землі. Зараз мультимільярдер активно працює над місією колонізації Марсу. Він планує здійснити її за 4 - 6 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...