Звернула увагу на симптом раку, коли вона вела ефір: Глядачка врятувала життя тележурналістці (фото)

Прайс пройшла медогляд, в ході якого у неї діагностували рак щитовидної залози.

Тележурналістці американського каналу WFLA-TV врятувала життя уважна глядачка. Після ефіру, який вела репортер Вікторія Прайс, якась жінка прислала їй лист по електронній пошті: «Привіт, тільки що бачила ваш сюжет. Що мене хвилює, так це пухлина у вас на шиї. Перевірте щитовидку. Це нагадало мені мою шию. У мене виявили рак. Подбайте про себе». Прайс пройшла медогляд, в ході якого у неї діагностували рак щитовидної залози, передають Патріоти України з посиланням на People.

«Якби я не отримала цей лист, я ніколи б не звернулася до лікаря. І рак продовжував би поширюватися ... Я завжди буду вдячна цій абсолютно незнайомій мені жінці. Вона була зовсім не зобов'язана це робити, але все ж зробила ... В наш час світ досить жорстокий. Не забувайте піклуватися про себе. І дбати про один одного», - написала журналістка в соцмережах.

На щастя, дівчина, якій і в голову не приходило, що у неї можуть бути проблеми зі здоров'ям, звернулася за медичною допомогою якраз вчасно. У найближчі дні їй зроблять операцію. Прогноз лікарів досить оптимістичний. «Вони сподіваються, що це буде моєю першою і останньою процедурою», - сказала вона. І додала, що хіміотерапія їй поки не потрібна.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...