Зводили з розуму радянських чоловіків: Топ найкрасивіших акторок СРСР (фото)

Вони закохували в себе чоловіків з першого погляду, а радянські жінки прагнули їм наслідувати.

У кінематографі часів СРСР було чимало акторок, яких можна назвати справжніми красунями. Крім привабливої зовнішності, вони володіли незвичайним талантом, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Наталя Кустинська

Краса Наталії стала явищем міжнародного масштабу. У 1960-і роки французький журнал Candide включив її в першу десятку найкрасивіших акторок світу. Зазначимо, що Кустинська запам'яталася глядачам чудовою грою в комедіях "Три плюс два" та "Іван Васильович змінює професію".

Наталія Варлей

Радянська акторка Наталія Варлей прославилася як секс-символ країни після виходу фільму "Кавказька полонянка". Роль Верлей, яка запам'яталася не менше – Панночки в екранізації "Вія".

Еліна Бистрицька

Після виходу епопеї "Тихий дон" в Радянському союзі не залишилося жодного чоловіка, який не був би таємно закоханий в чорнооку Бистрицьку.

Вікторія Федорова

Вікторія Федорова – радянська та американська акторка й модель. Вона встигла стати популярною на батьківщині й навіть після еміграції в США не залишилася без роботи. Своєю неповторною зовнішністю Вікторія зобов'язана батькові – американському адміралу Джексону Тейту.

Тетяна Самойлова

Самойлова одна з найкрасивіших актрис не тільки Радянського союзу, а й усього світу. Журі Каннського фестивалю у 1957 році присудило Тетяні премію "Апельсинове дерево", як найскромнішій та найчарівнішій акторці. Звичайно, це було світове визнання за роль Вероніки у фільмі "Летять журавлі".

Любов Поліщук

Чудова Любов Поліщук мала унікальну здатність бути смішною в кадрі, але при цьому залишатися чарівною красунею. Вона зіграла в таких фільмах: "Любов з привілеями", "Інтердівчинка" та інших.

Любов Орлова

Протягом багатьох років Любов Орлова була примадонною радянського кіноекрана, відрізняючись вишуканою аристократичною зовнішністю та рідкісним почуттям стилю. Її ім'я асоціюється з неперевершеними комедіями "Веселі хлопці", "Волга, Волга".

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...