Зворушлива історія: Під час масштабної пожежі вогнеборці врятували зайченя (фотофакт)

П’ять гектарів лісу горіли у Запорізькій області 25 квітня.

Вогонь спалахнув на території Кам’янсько-Дніпровського лісництва, а дим від займання було видно на декілька кілометрів. Із вогняної пастки рятувальникам вдалося винести маленьке зайченя. Погорілець вже у безпеці. Про це пише пресслужба ДСНС, передають Патріоти України.

"Ціна спалюваного сухостою і сміття – масштабні лісові пожежі, забруднене повітря і сотні загиблих тварин", – нагадують рятувальники.

Зауважимо, що пожежу поблизу Енергодара рятувальники гасили увесь день – від ранку 25 квітня до майже 19 години вечора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...